sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

2.3.2013 JAU-kisat

JAU-KISAT

Tänään ei tuloksilla juhlittu. Ekalta radalta 15vp ja tokalta 10vp. Tuli taas kierrettyä ylimääräisiä lenkkejä, kun ohjaus on myöhässä. Helinin Jarilla helpohkokuvioiset radat. Mutta ekalla radalla päissä aina hypyt pituussuuntaan. Ne on jotenkin hankalammat hypätä.

Ekalla radalla alussa suora, joka oli koko kentän pitkän sivun mittainen + lähes suora putki vielä lyhyellä sivulla. Niin voitte arvata, että sen jälkeisellä hypyllä pikkasen valahti. Suoralla saatiin yksi rima alas, kun varmaan käänsin katseen liian aikasin pelättyyn muuriin. Taisin saada kosketuksesta myös virheen, kun ongin Pyryä takaisin kehiin lähes selän takaa. Sitten saatiin vielä yksi kielto, kun ei sitten irronnutkaan poispäinkäännöksellä hypylle, vaan pyöri siinä hetken. Muuten kai ok, jos siihen nyt muuta enää jäi jäljelle.

Toka radalla olin vaan niin myöhässä vastakäännöksessä, että irtos sen verta herkästi ja juoksi koko A:n ympäri ja jatkettiin sitten matkaa. Voi elämä. Miten mun on niin vaikea saada käännöksiä onnistumaan, kun Pyryllä on sata lasissa. Mutta A:lta siis kielto ja puomilta ylösmenovirhe. Nou, jo elämämme toinen! Kun ei vaan joka kohdassa muista aina kaikkea. Mutta nyt kun mentiin rata lähes vastapäivään, niin loppusuorasta jäi ainakin ihan hyvä fiilis. Putkelta laitoin takaaleikkauksella hypylle, niin sain hyvin samalla käännettyä keinulle, joka oli vähän vinossa menosuuntaan nähden. Hyvä kontakti ja lupa loppusuoralle. Pyry tais olla maalissa paria estettä ennen mua. 

Kieltoineen ja kiertelyineenkin ajat oli nopeet. Mites sitten, kun kaikki onnistuis priimasti. Ajoista ei siis tartte huolehtii, vaan ainoastaan puomin ylösmenon rytmityksistä, käännöksistä, putkijarruista, rintamasuunnista, käsistä, katseesta, ...

Illalla vielä tokoiltiin

Kolme omavalintaista kisanomaista liikettä. Otettiin seuraamista ja liikkeestä pysähtymiset. Periaatteessa kaikki meni ok. Mutta halusin Tainan sanovan ylimääräisiä käsky-sanoja väliin. Seisomisessa, kun olin jo vieressä, meni aina tokalla istumaan perusasentoon. Eka hämy ei haitannut, mutta osas laskee, että tokalla sitten ainakin. Pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti