lauantai 29. maaliskuuta 2014

29.3.2014 Possu

POSSU

Käytiinpä Kirkkonummella kisaamassa ja juuri, kun ehdin sanoa, ettei kisoissa nykyisin enää harmita juurikaan. Tänäänkin ekan radan jälkeen lähinnä nauratti. Noh, toka rata ei enää naurattanut yhtään. Nybergin radat oli vauhdikkaita, hieman vaikeine käännöksineen.

Ekasta radasta jäi suht hyvä fiilis. Kovaa juu mentiin, mutta vain yhdessä kohtaa, pituudella, meni sitten kovaa ohi, kiersi sen, kiersi toisen kerran, jatkettiin rataa. Loppusuora oli todellinen suora, puomilta rengas, suora putki ja hyppy. Onneks Pyry irtoo eteen, koska possu varasti puomilta ilman lupaa, ja siihenhän mä en ollut varautunut. Lopputuloksena ne kaksi kieltoa pituudelta, eikä muuta. Aika jotain -15s. Parissa kohtaa suunnitelmat muuttui.
Yleensä takaaleikkaus tehdään yhdellä esteellä, mutta mä kun teen leikkauksen, Pyry menee kaks estettä yhden hinnalla. Siinä oli vaan sellanen kohta, että ei ollut muuta tehtävissä. 

Toka rata oli ehkä hieman vielä hankalampi käännöksineen. Mutta eipä ne olis läheskään niin hankalia, jos herra pysyis kontakteilla. Kisoissa. Ei meillä treeneissä niiden kanssa mitään ongelmaa ole, siis hallitreeneissä, pienemmillä kentillä. Voi elämä. Pitäis pian päästä isolle kentälle treenaa sitä, koska eihän tää näin voi jatkua. 

Joo joo oma vika, liian lepsu, miksi jatkan rataa kuitenkin. Koska... olen tyhmä. Se alkaa jo sillä kisajännitysmomentilla, etten saa Pyryyn sellasta kontaktia kuin haluaisin. Yritän epätoivoisesti tottistella ennen rataa, mutta nähtävästi tarttis paljon tiukemmat ohjat ja siihen en ole pystynyt. Ehkä sille kallonkutistajalle olis kuitenki asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti