maanantai 14. huhtikuuta 2014

13.4.2014 Pikku-Benji

PIKKU-BENJI

Jouduin kouluttelee arkitokoa samaan aikaan kun olis ollu omat tokotreenit, niin menin sitten sen jälkeen vanhan tokotreeniryhmän (alo-avo) treeneihin. Aihe oli sama, niin eihän tuo haitannu kuka koutsaa. Aihe oli siis luoksetulo ja meillä se tarkoittaa stopilla. Ihan ekaks otettiin kyllä paikkamakuu ja se meni ihan loistavasti (minä piilossa), vaikka naapureita käytiin välillä palkkaamassa. Oikein hyvää häiriötreeniä.

Luoksetulossa mietittiin mikä olis se paras treenitapa. Pyry kun ennakoi jo ekasta jos oli takapalkka. Ei hyvä. Joten päädyttiin tolpan kiertoon ja tarpeeks läheltä. Ja palkka saa lentää melkein jo ennen kuin sanon mitään. Eipä siinä sen kummempaa. Otin vielä itekseni seuraamista ja parit kaukot.

Käytiin sitten moikkaamassa Jaanan pikku-Benjiä (Astra Souk & Astra Jura). Kun se ei oo varsinaisesti postimyyntipentu, niin kutsun sitä mamuksi (maahanmuuttaja), ja ihan hyvällä. Se on kyllä niin sulonen, ihana lyhytkarvanen pitkäsääri. Benji kävi Pyryä vähän kiusaa ja pörisee ja Pyry pörisi takaisin, ihan sillee isällisesti, että "kuules nyt rääpäle..." Niitä oli niin ihana seurata, melkein, huom melkein tuli pentukuume. Mutta Pyryssä on mulle pentua vielä ihan tarpeeks ja vielä pitkäks aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti