keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

22.4.2014 Timpan treenit

TIMPAN TREENIT

Pääsin Saijaa tuuraamaan Timo Liuhdon treeniin. Vaikkei nollana sitä tehtykään, niin kuitenkin varsin hyvin meillä mielestäni meni pätkissä. Hyväntuulinen treeni korvas kyllä koko kurjan viikonlopun agilityn osalta. Meillä oli myös hyvä ryhmä, vain yksi "vieras" ja loput HiHalaisia; Sari, Anu ja Mia. Olin etukäteen jo päättänyt, että menen Pyryn kanssa kahdessa osassa (Sarin ja Remon kanssa vuorotellen), mikä oli varsin järkevä päätös. Pyry jaksoi, minä jaksoin, treeni oli laadukasta ja me päästiin koko rata läpi!

Jees me päästiin alku heti ekalla, eikä valunut, jee. Muutama leijeröity putkesta putkeen meno, mutta Pyry hoiti nekin ihan ykkösellä. Putkesta hypylle ja siihen päälle tuplasylkkäri (tai melkein). Yllättäen, tosi yllättäen, tuli putkesta vaan niin kovaa, että jouduin ihan järeesti  jarruttamaan. Juuri niinku Janita kerran sano, että kuin yrittäisit pysäyttää, vaikket pysty. Sylkkärissä mulle oli uutta, että käsi kääntyy rystysille. Ja nää kaikki suht kaukaa ja ihan hienosti Pyry kääntyi. 

Ja taas tosi yllättävää, Pyry pysyi puomin kontaktilla. Pöh. Jätkä pistää mua vissiin ihan kuusnolla. Whiskyssä tosi tarkkaa, että ohjaus loppuun asti. Pari ohjausta vaihdoin. Esim. kohdassa, jossa ajattelin vaan antaa Pyryn mennä, kun itse menen seuraavalle esteelle valmiiks tekee niisto-persjättöö. Mutta e-hei, teepäs vastakäännös edelliselle ja sitten niisto-persjättö ja siinäkin käännyt vielä ottamaan koiran vastaan. Niin eipä valunut taaskaan pahasti ja olipas se itseasiassa aika hauskaa. 

Treenin alle, hypylle lähetys pienellä käden liikkeellä ja mun liikkeen pysäytyksellä kera pienen suhinan. Tällä kertaa takaakierron sai hypätä vinoon ja kauas. Mutta takaakiertotreeniä tarttis kuitenkin tehdä kera jonku tolpan. Ja se tehojarrujen treenaus ehkä kolmantena muistettava. Loppusuora olikin sitten lähes kentän yks sivu ja hyvin eteni eteen-käskyllä. 

Kattokaa ny, enkö oo kuitenki aika vähään tyytyväinen, kun löyty noinki paljon kommentoitavaa ja silti vaan hymyilyttää. Se vaan tuntu niin makeelta mennä Pyryn kaa ja me oltiin ihan samalla kartalla jopa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti