maanantai 28. huhtikuuta 2014

27.4.2014 Ajelupäivä

AJELUPÄIVÄ

Työt jäi perjantaina kesken episten takia, ni käytiin sitten duunissa (Espoossa) Pyryn kanssa tänään sunnuntaina. Ei ollu konttorirotta vaan konttorikoira, varsin helppo sellainen. Saatiin kiireellisimmät työt tehtyä ja kävästiin mammalla ja papalla. Sieltä ajeltiin suoraan Lietoon, pysähtymättä lähtöruudun kautta, Sonjan treeneihin.

Rata oli kuulemma jotain 2-3 luokkaisten, mutta mun mielestä just sopivan haastava, ei liian vaikee ollenkaan, vauhdikas kyllä. Kontaktien onnistuminenhan mua jänskätti. A:lla pysyi ekan huomauttamisen jälkeen hyvin, mutta keinulla ei ensalkuun. Keinu oli "seinää" päin ja siinä piti ottaa sivuetäisyyttä, mutta ei se mitään, pääsinpä huomauttamaan ja eiku uusiks. 

Muurilla valssin jälkeen muutaman hyppyesteen "suora". Olinkohan ees kakkoshypyllä, kun Pyry jo meni kolmatta, niin huutelin vaan "oikee" ja sieltä leijeröiden putkeen. Ja sehän meni. 
Toiseen suuntaan samaisen putken jälkeen piti mennä kahden hypyn välistä. Vain me saatiin ohjeet Pyryn kanssa, että ohjaa kuin ohjaisit tuolle ensimmäiselle hypylle, niin silloin käännös onnistuu oikein siihen väliin. Ja näinhän se meni ihan suorilla ilman kalasteluja. Oikeestaan aika hauskaa. Me ollaan vähän tällasia poikkeavia.

Siinä aika lopussa tehtiin takaakiertoa monta kertaa, kun rima tuppas putoomaan. Varmasti oli jo väsynytkin. Niin siinä sitten vielä Pyry liukastui ja hetken piti takajalkaa ilmassa. Ei sitten tietty tehty enempää. Normisti kuitenkin hallista poistuttiin, eikä koko iltana ole mitään näkynyt. Mutta Ninalle tiistaina, niin katsotaan sitten monenko viikon lepo meille tulee. Toivottavasti ei mitään vakavaa ja pitkäaikasta. Ainakin ollaan nyt jumpattu lähes joka päivä.

Illalla jätin Pyryn kotiin varmuuden vuoksi lepäämään ja lähdin itse katsastamaan ohjatun noudon opetusta, sitä kun me ei olla tehty koskaan. Merkkiä joskus tuhat vuotta sitten yritin, mutta ei siitä silloin tullut oikein mitään, merkkitolppa oli aina kumossa jossain.

Kunhan nuo koivet on kunnossa, niin aloitetaan molemmille (mulle ja Pyrylle) kuntokuuri. Ajattelin juoksulenkkiä hissun kissun ja fillarointia. Mutta ensin fyssari. <3 Pyry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti