maanantai 14. huhtikuuta 2014

14.4.2014 Vikat Virkkalat

VIKAT VIRKKALAT

Taisi olla Hiiden Haukkujen viimoset treenit Virkkalassa. Kiitos treenikaverit ja kiitos koutsit. Seura on ollut tosi kivaa ja paikkakin, mulle vaan 10 minuutin päässä. Vaan jos Lägin hallille ens talveks, niin se 10 minuuttia sitten vaan toiseen suuntaan.

Laura toi oikein mielenkiintoisen radan, jossa oikeestaan kaks kohtaa, jossa joutui enempi pohtimaan ohjausvaihtoehtoja. Toinen niistä liiteli oikeinkin hienosti persjätöillä toisensa perään, vaikka putken suu oli vikalla ihan hollilla. Sen kohdan oikea hankaluus olikin sinne lähdössä, kun putki ohjasi sen verran ulos hypyltä, että oli ensin ohjattava se kunnolla ja sitten vasta monoa toisen eteen.

Toinen kohta olikin sitten taas putkesta. Ja taas oli ohjattava ensin kunnolla hypylle, ettei tule ohi. Sitten valssia ja jarrua ja vastakäännöksellä ristiin putkeen. Huoh. Siinä oli pieniä jarru- ja rytmitysongelmia. Kokeilin siihen valssikohtaan vielä persjättöä, eikä se ollut hullumpi lainkaan, pääsin ainakin paremmin liikkeelle.

Puomilta takaakierto hypylle sujui meiltä melkein paremmin, kun otin ulkokautta. Toinen vaihtoehto oli takaakierto valssilla, mutta siinä jäin vähän Pyryn eteen ja hyppylinjakin oli huonompi, työläämpi. Hypyt oli sellasessa kulmassa, että sieltä ulkokautta sain paremman, lähes suoran linjan toisen hypyn kautta kepeille. Jes viimeaikoina on tuotakin vaihtoehtoa tullut harrastettua, siis ulkokautta niisto-persjättöjä. Ajasta en tiedä, pitäis testata.

Kontaktit A:lla ja puomilla sujui jälleen kerran hyvin. Sain oikein kunnolla venyttelee, mutta pysyi vaikka edessä oli esim. putki. Ja tämä sama sitten pääsiäisenä kisoissa. Jookos Pyry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti