maanantai 7. huhtikuuta 2014

7.4.2014 Voihan vippaus

VOIHAN VIPPAUS

Tänään oli omatoimitreeni, onneksi Anulla oli tosi kiva rata. Ja meidän meno tuntui aikas kivalta. Okei paris kohtaa vähän tökkäs, toises vähän ja toises vähän enempi. Mutta kaiken kaikkiaan meni hyvin ja meillä oli kivaa. Ja voi että meillä on myös niin mukava ryhmä. Harmi vaan, että ens kerta taitaa olla tällä ryhmällä viimonen.

Alkuun olin jo ihan ihmeissäni, kun kolmen suoran hypyn jälkeen mun ei tarttenutkaan tehdä vastakäännöstä saadakseni Pyryn kääntymään viereiseen putkeen. Toisessa päässä putkea seuraava hyppy pitikin kiertää kokonaan, mutta eihän se nyt meille mikään ongelma oo, kun koira suorastaan lentää putkesta jo sinne toisen siivekkeen nurkille.

Sitten tuli tehtyä yks poispäinkäännös ja seuraavalle kun en ehtinyt hirveesti ohjailee, niin huutelin vaan "vasen". Toimi. Vastakäännöksellä hypylle ja siitä puomin alla olevaan putkeen. Ja sitten tuli se suurempi töksäys, hypyn kautta yritin vippauksella saada kääntymään. Yritin ja yritin, mutta nähtävästi en oikein osannut asiaa Pyrylle kertoa, varsinkaan vauhdissa. Ja lopulta taisi olla niin väsynyt, ettei pystynyt edes niin tiukkaan käännökseen, sellasesta Pyryn pyörremyrskyvauhdista. Mutta menihän se sit jotenkin, kun vähän korotin ääntä ja otin tiukemmin hanskaan. Yritin siinä kohtaa sylkkäriäkin, ja Pyry kyllä meinas vaan väkisin mennä läpi. Piti oikein vaatimalla vaatia käteen tuloa, kun näki miten Pyryn silmäkulma kuikuili hypylle. Kyllä, on estehakuinen. 

Toinen hämmästys oli, kun meni takaisin putken kautta puomin toiselle puolelle ja piti saada lyhyestä välistä hypyn tälle puolelle, niin se onnistui joka kerta. Hämmästys siksi, että olis olettanu Pyryn tulevan putkesta niin kovaa, ettei olis pystynyt oikein kääntymään välistä. Niin hienosti jarrutti, että sain vippauksen tässä kohtaa onnistumaan. Ainoo pikkuvika vaan, että meni herkästi sinne putkeen, kun piti mennä tällä kertaa puomille. Sai olla tosi tarkkana, että kääntyi tiukasti, kun luontaisesti kääntyi ehkä siihen kohtaan nähden vähän leveesti ja silloin putki osui silmiin ekaks ja olihan sinne putkeen jo menty kertaalleen.

Mutta olihan kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti