keskiviikko 1. toukokuuta 2013

01.05.2013

JEE KEVÄT JA OMAT ESTEET

Haravoin takapihan ja laitoin kaikki kolme hyppyestettäni sinne. Jee onpa kivaa, kun voi omalla pihalla taas tehdä jotain pientä. Heti kokeiltiin takaakiertoa twisti-päällejuoksutyyliin, sylivekkejä, jarrutuksia, niistoja... 
Ja Masa totesi, ettei toi nurtsi kestä agilityä, ... mut ei se mitään. :)

Uusi naapurikin tuli tänään aidan taakse katsomaan, varmaan kun kuului ääni "vähänkö hieno, taitava, pätevä poika, super...!" Pelkäsin ekaks tietty, et valittaa meteliä, kun Inez vielä säesti siinä, mutta ei ainakaan vielä, esittäytyi vaan ja totesi "jaa sää harrastat tota agilitiä". "Juu sitähän me".

Olis pitäny varmaan tokoilla, kun kisakin on parin päivän päästä. Kohta rupee housut tutisemaan. Olispa jo ohi. Haluisin tietty ykkösen, mutta jos ei niin sitten taas uuteen kokeeseen vaan. Enemmänkin voisin tietty treenata. Toivottavasti me pystytään näyttämään se mitä osataan. Toivottavasti saan Pyryyn sen hyvän vireen, niin sitten kaikki on helpompaa. Pliis pliis. Seuraava koitos onkin sitten HiHan agikisat melkein kolmen viikon päästä. Sitä oikein odotan, vaikka varmaan sitäkin jännitän, mutta se on mulle jotenkin tutumpaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti