perjantai 10. toukokuuta 2013

9.5.2013

VALSSEJA JA NIISTOJA

Pauliinan rata oli täynnä valsseja ja niistoja, kahdeksassa kohdassa valssi ja neljässä niisto. Valssit on hankalia, niistoista taas tykkään, koska niissä saan vähän vauhtia pois ja koira kontrollissa paremmin. 

Alun sivuetäisyyden ottaminen oli meille yllättävän helppoa. Laitan Pyryn maahan ja kävelen ja kädellä näytän hypyn joka sen pitää "itekseen" hypätä. Ja se vaan tuntuu toimivan meillä, kertaakaan ei tullut ohi, kun olin itse aloituksessa jo seuraavalla hypyllä valmiina tekemään niistoa. 

Vaikein kohta oli lähettää Pyry hypylle, lähteä itse tekemään valssia ja siitä vielä toinen valssi muurille, seuraava hyppy takaa ja taas takaisin muurille valssaamaan. Estevälit oli kans sen verran pitkät, että oli siinä tekemistä. Suora reitti oli varmaan yli 10 metriä yhteensä. Huh. Ja jouduin niin paljon auttamaan ennen muuria olevalle hypylle, kun meinas tulla ohi, että muurilla olin sitten myöhässä. 

Olihan noissa hiomista, mutta ei lainkaan huonosti. Paljon hyviä kohtia. Varsinkin läheltä aloitettuna, menee tosi hyvin. Mutta sitten kun otetaan kunnon vauhti mukaan, niin siinä se vaikeus. Mutta oikein hyödyllinen ja kiva reeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti