perjantai 24. toukokuuta 2013

23.5.2013

EI IHAN YKKÖSEN RATAA

Anu laittoi tänään sellasen radan pätkän, jossa olikin sitten niin pal kauhiast tekemistä. Eli ei ihan ykkösen rata.

Alku oli jo haastava meille, kun Pyry tuli niin kovaa, että tuli myös kovaa ohi. Vähän possuili taas, enkä osannut jarruttaa kunnolla. Eli helpompi olla lähempänä sitä estettä, missä pitää jarruttaa kuin että olisin takimmaisella esteellä tyrkkäämässä sieltä etummaiselle hypylle, siihen en osaa jarrutusta tehdä. 

Kepeille olis pitäny käydä jeesaamassa, tykkäsin, et Pyry hakee niin hyvin kepeille, ettei mua siellä tarvita. Eikä tarvittukaan. Kokeilin kuitenkin treenin vuoks lopussa, kestääkö mun avittamiset ja kestihän tuo.

Sitten tuli tosi hankala takaaleikkauskohta, joka oli aika jyrkässä kulmassa. Ja  en saanut aikaan muuta kuin karmeeta siksakkia. Ei hyvä. Piti mennä takaaleikkauksella, niin yritin ainakin kymmenen kertaa. Lopulta todettiin, ettei se vaan sopinut meille takaaleikkauksella. Jaksin ehdotuksesta tein sitten sylivekkivastakäännöksen (meniköhän oikein?) ja sehän pelitti. Tein monta kertaa, ettei ollu vahinko. Se sopi meille oikeinkin hyvin.

Loppusuoraa testattiin kans. Meni koko suoran miljoonaa eli hyvin irtosi eteen. 

Muutama rima lensi, varsinkin sellasella pitkittäissivuttaisella hypyllä (????). Samoin hyppyytin ihan lopuksi pelkkää muuria, ja koivet kolisi muurinpalikoihin ainakin viis kertaa peräkkäin. Yli meni ja palikat pysyi, mut kolahti. Hyppyytin sitten niin kauan, ettei enää kuulunut mitään. Tuota pitää muistaa treenata enemmän. Kisoissakin meillä palikka putos. Eikö siis osaa hypätä muuria vai mikä on? väsynyt tai ei.

Ai unohdin sitä puomille menoa treenata, ettei tulis ohi niinku kisoissa ja edellisissä treeneissä. No ihan hyvä treeni, vaikka vähän vaikeuksia paikoin olikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti