lauantai 4. toukokuuta 2013

4.5.2013

YKKÖNEN

Jiiihaaa! Ykköstä haettiin ja ykkönen tuli. Oltiin tänään Tokokokeessa, tuomarina Pirkko Bellaoui. Kuulemma aika tiukka tuomari, mutta en tiedä. 
Kyllä olen niin häpi häpi häpi. 

Eilen illalla tein omalla kadulla luoksetuloa ja kääk Pyry himmaili oikein huomattavasti viereen tullessaan, saattoi jäädä sivuttain istumaan ja kerran myös jäi matkalle seisomaan. En en en ole sitä ruoskinut, mutta viime sunnuntaina luoksetulossa kun törmää aina jalkaan, niin voivottelin niin kovaan ääneen "ai ai ai ai ai" että sen jälkeen jätti kunnon raon kun tuli viereen ja nyt sitten näin. Heli aamusella kyseli jännityksen tasoa ja neuvoi ottamaan lelulla vaan pari kunnon "vauhtituloa" eikä muuta. Näin sitten tein.

Luoksepäästävyys 10
Aika nätisti oli Pyry, vähän rupes jo häntä heilumaan, että jee joku tulee moikkaa, mutta nätisti istui kuitenkin.

Paikkamakuu 9
Paikkamakuu oli hieno, pari kertaa nuuhkas ilmaa, muuten ei edes pää kääntynyt. Yksi treenikaveri Liisa sanoikin, että oli rivin paras paikkamakuu. Mutta mutta, kun liike pitää tehdä loppuun asti. Siinä kun kaikki sanoi yhtäaikaa "sivulle" tai jotain, niin mulla oli ilmeisesti liian hentonen ääni, eikä Pyry kuullut ja sanoin sitten kuuluvammin uudestaan. Tuomari sanoi, että todennäköisesti annoin kaksoiskäskyn, koska meni niin myöhään istumaan. Mutta koska hän ei sitä kuullut, rokotti vaan tuosta myöhäisyydestä. Myönsin antaneeni kaksi käskyä. Hyvä, että tällanenkin tilanne tuli eteen, että Sari kuuluvammalla äänellä kiitos.

Seuraaminen kytkettynä 8,5 ja taluttimetta 8
Seuraaminen oli vähän laiskanpulskeeta. Ei ollu ihan parasta seuraamista. Tuomari ei tykännyt yhtään kuulemma jalkaan koskevista, saatikka nojaavista koirista. No tällä kertaa se meidän matkalaukkumalli sopi siis tähän jollain tasolla. Mutta seuraaminen palkatta on ehdottomasti treenattava parempaan kuntoon.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Nyt en tiedä mistä lähti 1 pinna, mutta olisko tuosta seuruu-osiosta sitten.

Luoksetulo 9
Musta tuntuu, että tän takia jännitin koko kisaa. Aattelin, että tehdään nyt vaan ihan niinku normaalistikin. Ja voi kuinka helpottunut olin, kun näin Pyryn laukkaavan entiseen malliin hirmuvauhdilla sivulle. Yksi piste lähti siitä, että otti hiukka osumaa mun jalkaan. En kyllä edes tuntenut sitä, saattoi osua lepattavaan lahkeeseen, tai sitten olin vaan niin fiiliksissä, etten tajunnut koko asiaa. Tästä liikkeestä olin erityisen iloinen.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Muisti palaa pätkittäin, tässä kohtaa ennakoi ja hidasti vauhtia, siitä pinna.

Estehyppy 9,5
Puolikas lähti siitä, kun tuomari tykkäsi, että vähän ennakoi seisomista, kun sanoin niin nopeasti seiso-käskyn. Tai jotain sellaista. 

Kokonaisvaikutus 10!!!
Tuomari tykkäsi kuitenkin meidän yhteistyöstä, iloista, näyttävää menoa. 

Jaapa jaa, en ole vielä ehtinyt katsoa videota. Saattaapi sepustukset muuttua, kun tuo muisti on vähän hatara, varsinkin kilpailutilanteessa. Kysyin vaan Saijalta "tuliko ykkönen?". Saija kysyi "etkö katsonut pisteitä? Ykkönen tuli!" No en todellakaan katsonut lainkaan pisteitä, ehkä se oli hyväkin, keskityin vaan tekemiseen. Ja muistin myös Marikan neuvon, että vaikka joku osa menee pieleen, niin kehu koiraa silti, silloin tekemisen ilo säilyy seuraavaankin suoritukseen (tää oli sillee lyhennettynä). 

Päästiin vielä palkinnoillekin, tultiin kolmansiksi (10 osallistujaa). Se oli ihan mukava yllätys, vaikka sijoituksella ei ollut minulle väliä. Voittaja voitti meidät 4,5 pisteellä ja kakkonen 1,5 pisteellä, että ei kaukana nekään. Olen kyllä niin tyytyväinen. Nyt sitten opettelemaan AVO-luokan liikkeitä. Jee, jotain uutta ja onhan noissa vanhoissakin vielä petrattavaa.

Mentiin kisan jälkeen Saijalle Hyytiäisen Marin hierottavaksi. Eka piti tietty hypistellä pentuja, niin ihania palleroita! Pyryllä oli vaan jotain pientä pään (pipo liian kireellä?) ja ristiluun ja jossain takajalan kohdassa, mutta se varvashomma oli ihan jees tällä kertaa, eikä muutenkaan mitään kummallista. Vähän oli välillä keskittymisvaikeuksia, kun kissa tuli siihen viereen tahallaan kun näki, et toinen on bisi. Mikä? kissa, voi kun näytti kivalta leikkikaverilta (ja kissa näytti siltä, et tuuppa vaan, niin täältä pesee). Pyryllä jo häntä heilui, Saija sitten sanoi Pyrylle, (että keskittyisi hierontaan) "no niin sä tunnet sen, se hoitikin sua pienenä". Niin hauska! 

Oujee, katsoin videon, eikä hävetä yhtään. Ihan hyvän näköistä menoa, vaikka itse sanonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti