torstai 12. syyskuuta 2013

11.9.2013 Saija-treeni

SAIJA-TREENI

Sain tuurata Anua valmennusryhmässä. Olin koirien kanssa lenkillä, kun tajusin, et shit se treeni tais alkaaki jo 18.30. Ja eiku kaasu pohjaan ja kentälle. En myöhästyny ku 40 minuuttii, ja toiset viel tutustu rataan. Mut en tykkää olotilasta, jossa olen myöhässä, koska sit olen valmiiks hermona. Ja kyllä meinas itku päästä siinä olotilassa, kun näin radan. Se näytti ensin niin niin vaikeelta, että aattelin, et ehkä me vaan katotaan ku muut menee. Mut katottuani muita hetken aikaa, aattelin et no opetellaan 15 estettä, siinä on meille yllin kyllin, hyvä jos päästään siitä alusta pidemmälle. 

Saija neuvo alkuun niin hyvin, että sehän meni melkeinst hyvin. Ei saanu yhtään heilauttaa kättä, tai koira olis lukenu 50 cm:n päässä vieressä olevan putken. Hyvin meni takaakiertoon ja ite pääsin aika hyvin altakin pois. Epäilinki ehtimistäni vastakäännökseen hypyn lähelle, ja teinki sen sit aavistuksen kauempaa. Mutta sekin onnistu, herranen aika! Tai ainakin koira meni esteet oikein, tyylistä en tiedä. 

Takaaleikkaukset ja siitä kääntymiset ja irtoomiset meni hyvin. Aika kivat kurvit mennä Pyryn kanssa, kun antoi vaan mennä. Mutta jarruttelu välillä unohtui. Sen takia tuli taasen lentokeinu. Kontaktit pitää ottaa nyt tosi tiukasti, muuten varastaa. Olispas kotona joku kontaktin palanen ees. 

Ja hei yhtäkkii olinki esteellä numero 15. Ja vielä ehdittiin pari lisää, tosin siihen pariin se sit jäikin. Tuli sen verran vaikea käännös, etten minä eikä Pyrykään osannu sitä. En ees tiedä mikä sen nimi oli, ehkä joku vippauspoispäinkäännös tms. mut meille ihan uutta. Saijakin koitti Pyryllä, eikä Pyry osannu lukee sitä käännöstä yhtään. Eikä kyl taas jarruttanutkaan. Menee vaan omia polkujaan, omin päin, oikee camel-mies. 

Ai kuinka olikin kiva treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti