sunnuntai 22. syyskuuta 2013

20.9.2013 Väsytreeni

VÄSYTREENI

Kummasti sitä piristyy, kun aamuneljältä tullut Prahasta Suomeen ja väsytti ja pää painoi, niin kyllähän aksatreenit aina jaksaa. Saija pyysi treenaamaan, niin tottahan toki, aina valmiina aksaamaan. Ja Miakin oli Vipin kanssa.

Rata sinänsä helpohko, vähän vaikeuksia tuotti takaakierrot. Hyppää niin läheltä, että se on lähes mahdottomuus pitää rima ylhäällä. Mutta tää juttuhan on ollut meillä aina vähän ongelma. Hyvin kiertää takaa kauempaakin annetulla käskyllä. Nyt vaan yritetään lelulla saada sitä kaemmaksi. Katselin kuinka Voltti hyppää takaakierron. Joutui sekin ihan tosissaan keskittymään hyppäämiseen siinä kohtaa, mutta näytti kyllä upeelta.

Pussi oli A:n vieressä ja ekaks ajattelin kokeilla, vaikka melkein tiesinkin lopputuloksen, etten ehdi mitenkään välistävetoihin. Mutta sitten kokeilin A:n leijeröintiä ja sitten kerkesin, nippa nappa, mutta kerkesin.

Lopuksi otin kontakteja. Puomi ja A menivät ihan hyvin, kunhan itse muistan vapautuskäskyn "tule". Mutta keinulla ei tule hiekalle asti. Väliäkös ehkä sillä, kun nätisti kuitenkin kontaktille pysähtyy ja sen verran päähän, että yhdellä askeleella olisi hiekalla. En nyt ota siitä valtavaa murhetta, katsotaan. 

Aika jännä, Saija kysyi alkuun mitä haluttais mennä ja tehdä. Sanoin, että kurinpitoa. Enkä kertaakaan joutunut oikeestaan kuria pitämään Pyrylle. Niin meni kuuliaisesti juuri niinkuin ohjasin. Aika alussa oli kulmanyli hypyt ja siinä takana putki kivasti hollilla, eikä kertaakaan meidän pojat (eikä tytötkään) menneet putkeen. Eka tein vastakäännöksen, mutta sitten totesin, ettei välttis sitäkään tarvii, niin mentiin ihan normisti valssilla. Piti vaan muistaa, ettei saa kättä niin hirveesti lennättää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti