torstai 5. syyskuuta 2013

5.9.2013 Takatakataa

TAKAALEIKKAUKSIA

Anu laittoi meille Ruokosen takaaleikkaustreenin. Ei paha ollenkaan. Rimat pysyi ja muutenkin meni ihan hienosti, paitsi...

...muurilta okserin kautta kepeille. Meni pari kertaa ohi, kun oli liikaa vauhtia. Ja vaikka sanoin "kepit" jo kun oli okserille hyppäämässä, niin eipä tuo pahemmin vauhtia hidasta. Taisi siltikin mennä kerran ohi. En ymmärrä. Eikö pelkkä "kepit"käsky riitä. Tokihan voisin vähän enemmän rikkoa rytmiä, jos kerkeen. Jäikö multa käsillä näyttämättä. Mun mielestä toi on kuitenkin Pyryn tehtävä hoitaa homma.

...kahden hypyn välistävedon (takaa) kautta pituus, hyppy ja tietenkin ei se putken pää, mikä oli suoraan edessä. Ja siis mähän en juurikaan kerenny ku just pituudelle. Takaaleikkauksella pituuden jälkeen jyrkästi, mutta ei, Pyry meni väärään päähän putkee. Sitten ajattelin taas huutaa "oikee", mutta ei. Yritin vaikka kuinka monta kertaa, niin ei. Ihan kuin ei olis kuunnellu pätkääkään mitä huutelin. Ihan possuili varmaan. Siitä kuulemma näki jo kuinka pituudelta pongas sen väärän pään putkee. Onko liian estehakuinen ja omatoiminen. Hyvin meni paimennuskin omatoimisesti, ni miksei aksakin. Ehkä mä opetan sille vaan numerot, kert on niin omatoiminen. Vip meni sen kohdan kuulemma hyvin, koska kysyy koko ajan. Pyry vaan menee kysymättäkin. Tai ehkä en vaan osannu kertoo tarpeeks selkeesti minne haluun. Ei sitä nyt ainakaan sen aikasemmin enää voinu kertoo.

No joo ääntä olisin voinu käyttää enemmän. En oo vieläkään oppinu. Ei tuu,  ei, varsinkin, kun on yleisöö. Jostain syystä. Sama koskee palkkausta. Heitän kyllä lelun, mutta kovaäänistä kehumista ei vaan tuu. Sain kentän laidalta moitteita siitä ja tottahan se on. Mutta sitten kun oon yksin kentällä tai takapihalla, ni kuulisitte vaan sitä kiljumista.

Kontaktit olis voinu ottaa paremmin. Nyt oli koko ajan siinä hilkulla, että varastaa. Mun piti ottaa erikseen, mutta se nyt jäi tekemättä. Mä nyt pohdin tässä yhtä käännöstä, vaikka muuten Pyry meni monta asiaa hurjan hyvin. Ne rimat pysyi, kontaktit otettiin ja tehtiin kuitenkin ihan kimpassa rataa. Kaikin puolin kiva rata. 
Ai niin, pienellä kävelyllä tein Anun kertoman takaaleikkaustreenin. Laita koira istumaan, mene selän taa seisomaan, vaihda puolta ja koiran pää pitäis kääntyy aina. Ja palkkaa. No ei tietenkään mitään ongelmaa, hyvin kääntyi. Mitenköhän se treeni jatkuu, että saan kovassa vauhdissakin kääntymään. Ehkä pitää ottaa se lempinimi "pyryperkele" käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti