torstai 12. syyskuuta 2013

12.9.2013 Voihan vauhti

VOIHAN VAUHTI

Nyt en valita siis vauhdista, ihanaa et sitä on. Mutta mutta...se pakottaa tekee ennakoivat ohjaukset niin niin ajoissa ja välillä niin niin kaukaa, että se on kuulkaa toisinaan aika vaikeeta. Ja ohjaukset takaa on päivän sana meillä, vaikka niin tahtoisin myös edestä ohjailla.

Anu laitto meille Saviojan ykkösen radan, ja kyllä se meille oli melkonen vauhtirata. Ja paris kohdas oli säätämistä. Toinen kohta oli putkesta kahdelle hypylle ja ne välistä ja toinen kohta suorasta putkesta ikäänku poispäinkäännöksella tms. vippauksella hyppy ja taas takas putkeen.

Välistävetokohdassa oli treenaamista siinä, että a) sain Pyryn jarruttamaan  ja b) tuleemaan lelukäteen. 
Mitkään pikkusuhinat eikä "tähän,tähän" ei vaan toimi. Sille pitää melkeen iskee nyrkki nenän eteen, et hei nyt vähän jarrua oikeesti. Samoin mun camel-mies tekee herkästi niin, et esim. välistävedossa tai sylkkärissä, vilasee "veto/lelukättä" mut kääntää samantien katseen pois ja ja eiku menoks. No oon varmaan antanu periks ja opettanu sen noin omatoimiseks. Oma vika. 

Elikkäs nyt käteentulotreeniä kuuri, samoin jarrutreeniä, tosin se taitaa olla meillä ikuinen projekti. Siinä poispäin tms. kohdassa kerran rääkäsin vähän terävämmin ja avot koirahan kuunteli. Jaksais vaan siellä täällä komentaa terävämmin ni ei lentelis ihan niin holtittomasti. 

Lauantaina lupasin mennä Angelikan tokokoulutukseen, kun siellä kuulemma vielä paikkoja täyttämättä. Varmaankin taas kerran otan ainakin seuraamista ja sitten vois ottaa jonkun uudehkon AVO-luokan liikkeen.
Ja sunnuntaina Lietoon aksakisoihin. Olisko ihan mahdoton ajatus selvitä niistä radoista ja vahingossa vaikka nousta kakkosiin. Saapi nähdä. 


3 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisoihin! Kakkoset kutsuu :)

  VastaaPoista
 2. Pyryn kansaa menitte keskiviikkona todella hienosti!
  Onnea kisoihin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Sinne sinne tahtoo! Ei oo helppoo, mut ei se mitään. Ollaan sitten ykkösissä, jos ei olla valmiita kakkosiin. Silti tykkään niin ton Camel-miehen matkassa.

  VastaaPoista