lauantai 20. huhtikuuta 2013

20.4.2013

TREENITOKOKOE

Hyvä tilaisuus treenata tokokokeeseen, pitihän siihen tarttua, siellä kun ei tartte (?) jännittääkään. Meinasi kyllä tulla hiki otsaan, kun Lilun Tuulia toi kirkkaan keltaisen fudispallon kentän reunalle. Voitte arvata missä Pyryn aivot oli sillä hetkellä ja siitä eteenpäin. Mut onneks se oli ennen koetta ja veivät sitten pallon pois. Huh. Vaikka saattaapi olla, että kun Pyry on "töissä" niin silloin ollaan "töissä", eikä välitetä muusta. Niin sen ainakin pitäis olla.

Seuraamista vähän jännitin miten siinä käy palkatta. No parempikin olis voinu olla. Yritin nyt kävellä reippaammin, ja pari kertaa meni käännöksetkin vähän liian kovalla vauhdilla. Mutta ei nyt ihan huonojakaan olleet. Niitä tarttee treenata vielä. 

Liikkeestä maahan meni hyvin, mutta liikkeestä seisominen...meni kans maahan. Otin uusiks ja Laura R. sanoi, että käskyt kuulosti soundiltaan ihan erilaisilta. No niin, eli kun sanon painokkaasti, menee maahan. Ja kun sanon "iisisti", tekee oikein. Taas treenataan.

Luoksetulossa tuli taas aika haipakkaa, himpun liian kovaa. Vähän taas otti osumaa mun jalkaan ja jäi 10 senttiä liian taakse perusasentoon (tuota ei ole koskaan ennen tapahtunut???). Hmm.....treenilistaan.

Hyppy meni hyvin, vaikka ennen koetta kokeilin sitä ja Pyry hyppäs kyllä, mutta pongas kauempaa punasen tötsän ja läks siellä käymään. Eikä ole edes mitään merkkiä treenattu. Sehän se varmaan onkin, kun ei olla treenattu tötsien kanssa lainkaan, piti vissiin käydä tarkastamassa mikäs se tuo on.

Eli pari viikkoa aikaa hienosäätöön. No en ota liikaa stressiä, yritän ainakin. Onhan se mullekin hyvää treeniä käydä ihan oikeassa kokeessa, jos se vaikka olis vähemmän jännää kerta kerralta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti