maanantai 1. huhtikuuta 2013

1.4.2013

PIHAKATUTOTTISTA JA KURAKEPPEJÄ

Taas ollaan pihakadulla tottisteltu. Iltamyöhään, ettei autoja juuri enää kulje. Mutta niin meni kaikki jutut upeesti. Nyt käytin takapalkkaa, ja se pelittää. Tehtiin siis kaikkea, paitsi hyppyä, noutoa myös. Nouto on parantunut mielestäni. Ei enää käy "saaliin kimppuun" ryntäämällä. Kovaa kyllä menee, mutta aika nätisti. Ihan aina ei osaa kiertää, varsinkin jos kapula on ihan "tarjolla", mutta jos on vinottain vähän niin kiersi loistavasti. Pitäis varmaan ottaa jotain uutta "ohjelmistoon". Liikkeestä istumista on aloiteltu. Tunnarit ja ruudut meiltä puuttuu ihan tyystin. Ei oo vielä edes välineitä. 

Aksan tilasta en oikein tiedä, kun välillä tuntuu, että osataankin ja välillä taas ei. Sitä vauhdin hurmaa kun saatais rytmiteltyä, niin avot. Yksittäiset esteethän me jo osataan aika hyvin. Kävin omalla kurakentällä tekemässä sitä keppien tiukkaa avokulmaa. Rintamasuunnasta vielä hyvinkin tarkka, ei voi vaan viskasta sinne. Yht'äkkiä keksi jopa kiertää väärältä puolelta, kääk, nou! Ehkä tuli vähän viskastua. Toivottavasti se nyt unohtui samantein, ettei ikuna enää mitään tuollaista, huh. 
Sitten otettiin parit kontaktit A:lla ja keinulla, ne kun oli ainoina ulkona. Niissä ei mitään ongelmia. Ja sitten pian pois kurasta, yöks. Ajattelin kädetkin pestä lumella, mutta lumi olikin jäässä ja sehän sattuu ja on vielä jääkylmää, auts!

Aprillipäivänä tää halus lähtee kisoja kattoo Purinalle. Menin kattoo Saijan ja Voltin maxi2:n ratoja, koska olin ihan varma, että tänään se nousu tapahtuu. Mutta eih ja voih vielä! Voltti kyllä voitti hyppiksen, mutta se nolla oli "turha". Pirkko oli kans vetässy ylivoimaisen nollavoiton ykkösissä. Molemmilla siis yhtä nollaa vailla. Siskot jyrää ja broidit tulee sitten joskus perässä. Siellä oli alueellisestakin Ruska ja Taco jo kisaamassa kakkosissa. Kun mentiin alueelliseen, niin melkein osattiin eniten ja nyt ollaan vissiin kohta ainoita, jotka ei vielä oikein kisaa. Kun en vielä ole uskaltautunut kisaamaan, niin niinpaljon poltteli, että edes katsomaan on päästävä. Kyllähän mä tykkään kattoo muiden ratoja, mutta tahtois niin itekin jo mennä. Pitäis vaan tehdä niitä ykkösenkin ratoja, kun en oikein tiedä edes millasta on mennä ykkösen rataa. Joo paljon suoraa, arvaan, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti