tiistai 23. huhtikuuta 2013

23.4.2013

VIRKKALAN VIKAT

Vikan kerran Virkkalan hallitreenit tänä keväänä ja meidän puolella paikalla vain minä. Ja toisella puolella Anu koulutti Piaa.

Päätin kokeilla sitä Teemun "kuntotestitreeniä". Laitoin jotain 6 metrin välit neljälle hypylle. Järjestys 1-2-1-2-3-2-1-2-3-4-3-2-1, ensin toiselta puolelta ja sitten toiselta. Periaatteessa neljäs hyppy oli lähes aina liikaa tai sitten mulla oli liian pitkät välit. Siinä Pyry ehtii latasta niin kovaa, että huudan neljännellä hypyllä vaan "eteen" (kun sivullakin oli hyppy jota ei menty) ja jarrutus sitten suht kaukaa. Ja tais se kuntokin loppua kesken, molemmilla. Ja liekö väsynyt vai miksi, kun kovassa vauhdissa sitten vielä rimat lentää. ...kele! Olipa yllättävän haastava.

Omalla puolella tein vielä A-putki erottelua, vähän tiukkaa keppikulmaa taas ja kaikki kontaktit plus persjättöä alastulon edessä. Itseasiassa kaikki nuo meni oikeestaan tosi hyvin, erottelu ja persjätöt superhyvin. Kepeillä tiukassa sulkukulmassa(?) pari kertaa vaikeuksia taipua väleihin.

Sitten mentiin kimppatreeneihin toiselle puolelle. Tämän ajan olivat menneet rataa, mutta nyt laitettiin Pauliinan ja Anun tekemien torstaisten paprujen mukainen lyhyt pätkä, jossa tehtiin kaikkia tekniikkakuvioita; Whisky, niisto, twisti, pakkovalssijaakotus, backlap mm. Välillä piti oikein pohtia, että miten ja mihin suuntaan. Ehkä ne on mulle jotenkin helpompia tehdä osana rataa.

Tulipa taas treenattua. Anun kanssa käytiin vielä jäähdyttelylenkillä ja pohdittiin tekniikkakuvioita ja ylipäänsä kouluttamista. Se oli sit siinä. Saas nähdä missä ens talvena treenataan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti