sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

7.4.2013

LUOKSETULOT

Todnäk ilmoista johtuen tottistreeneissä tasan kaks koirakkoa paikalla ja meillä vielä vähän samanlaiset "ongelmat" eli molemmat koirat vähän törmää jalkaan luoksetulossa. Olen sitä aiemmin korjannut kopauttamalla jalkaa vähän sivulle juuri ennen kun koira tulee siihen, ja se on toiminut. Kokeilin  pyynnöstä myös kädellä hieman avittamalla. Siinä oli vaan se ongelma, että minkä verran sitä kättä heilauttaa. Mutta molempia pystyn käyttämään silloin tällöin. Molemmat toimi.

Koska ilma oli "sateinen" ajattelin ottaa pallon palkaksi, se kun ei mene kuraan ja sotkuun. Yleensä mulla narulelu tms. Omistetaan parikin palloa, mutta en ole niitä juuri palkkana kuitenkaan käyttänyt. Ja tais olla liian ihana palkka, kun Pyry tuli luoksetuloissakin triljoonaa. Se pehmopallo jäi kyllä välillä hampaaseen kiinni, hauska.

Tehtiin myös liikkeestä pysäytyksiä (AVO-liike?). Aikas mainiot pysäytykset. Kas kummaa, tokossa ne jarrut on löytyneet. Tosin ne on stoppeja ja aksassa pitäis vaan hidastaa ja koota, ei stopata kokonaan. 
Kokeiltiin takapalkkaa, mitä olen jo kotonakin käyttänyt. Vaan kun pallo, se on niiiiiin iiiiihana, niin lähti eka yrittää pallolle taakse, vaikka ihan selvästi huusin "sivulle" eikä ikinä oo kotona tehnyt tuota. Taidan siirtyä takaisin pehmo- ja naruleluihin????

Kerrankin olin pukeutunut kunnolla, niin ilmasta viis, oli kivaa tokoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti