lauantai 10. elokuuta 2013

10.8.2013 TSAUn kisoissa

TSAUn KISOISSA

Voi jännitys! Jännitin taas ihan liikaa (ja ihan turhaa), että sitten tulee tehtyä tyhmiä tai unohdan tehdä jotain. Sitä kun on niin paljon muistettavaa joka kohdassa, ainakin meillä.

Jan Egil Eiden (Norjasta) rata oli oikein kiva, haastava, sujuva/soljuva ja väljäkin (esteissä kunnon välit). Jo alussa oli kolme hyppyä pitkillä väleillä peräkkäin pitkittäin. Ja pitkään mietin, miten sen ohjaan, ettei vaan menisi ohi mistään. No se meni ihan hyvin, mutta täällä kotona kun otin sitä alkua, niin keksin vaikka kuinka monta eri versiota siihen. 
Mutta sitten taisin saada kiellon, kun piti mennä kepeille ja A oli vähän kauempana, minä älypää sanoin "kiipee" ja Pyry jo lähti A:lle päin ja minä "eiku kepit kepit". Taisi ylittää keppirajan.
Keinulle taas sanoin pelkän "kiipee, kiipee" ja Pyry selkeesti luuli menevänsä puomille, ja lentokeinuhan siitä tuli (eipä oo sitäkään montaa kertaa tehty). Unohtu sitten se tärkein "keinu" sanoo.
Sitten tais loppusuoralla vielä muurinpalikka lentää. Siitä sitten yhteensä 15 virhepistettä.

Ritva Herralan radalla sitten oli pari ikävää hyppykulmaa ja aika loppupäässä tultiin mutkaputkesta kolmelle hypylle, joista kaksi kulmittain (A+B). Hyppyjen ympärillä vaan oli ansoina yhellä puolella A, toisella puomi ja kolmannella muuri, joille ei siis millekään saanut mennä. Yritin kyllä jarruttaa ja kääntää, mutta Pyry paukkas irroten muurille ja meni sitten vielä kaupanpäälle yhen putkenkin ja sitten jatkettiin taas rataa. Ritva vaan nauro, kun sanoin Pyrylle, että menit sitten vähän pitemmän reitin.

Kontaktitreeniä pitää oikeesti ottaa kuuri, koska meinaa lähtee liikkeeseen tosi herkästi. Ehkä olis pitäny valssaa, eikä tehdä persjättönä. Ritvalta itseasiassa sain ekan hyllyn, kun Pyry varasti A:n kontaktilta ja ehdin sitten sanoa "kiipee", niin Pyrypä peruutti takaisin kontaktille. On se kuitenkin kuuliainen poitsu.

Pyry meni kovaa ja innoissaan kuin ilmapallo ja minä taas jaksoin jännittää vielä toisellekin radalle. Oishan sitä Jan Egiliä ja miksei Ritvaakin ollut kiva kätellä. Nyt tahtoisin jo taas mennä kisaamaan ja niin varmasti Pyrykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti