lauantai 24. elokuuta 2013

24.8.2013 Piirimestisjoukkuehopeaa

PIIRIMESTISJOUKKUEHOPEAA

Jiihuuuuu, vähänkö hienoo! HiHan tokojoukkue piirimestishopeaa tänään Porvoossa! Mukana meidän lisäks Hanna&Fidzi, Marika&Raw, Sari&Cheena ja Lilu&Teppo. Ei huonolle hävitty, siinä oltiin heti Tendingien jälkeen.

Pyryn kanssa oltiin ALO-luokassa, tuomarina Carina Savander-Ranne. Saatiin kuin saatiinkin taas ykköstulos, 171 pistettä. Enemmänkin vois treenata, ni mihin se meidät johtaiskaan. Ehkä tästä taas sai jonkunlaisen kipinän tokotreenaamiseen. Puutteita oli lähinnä seuraamisessa ja niin monta perusasentoa jäi tekemättä tai oli tosi hidas perusasento liikkeen lopussa. Ja vasta viimeisessä liikkeessä, hypyssä, uskalsin antaa kaksoiskäskyn. 
Seuraaminen on meillä vähän kuin matkalaukkua veisi. Paikkansa pitää, mutta siitä puuttuu sellanen innokkuus. 
Ja luoksetulossa törmää mun jalkaan, edelleen. Eikä nyt edes isosti, mutta tiedä sitten miltä se näytti. Ja mä olen niin tykännyt, että se on meidän ehkä näyttävin liike, kun siihen tulee vauhtia niin paljon.

Paikkamakuu oli tosi jännää. Pyry jo ennen liikkeen alkua näki kaikki noutokapulat. Eikä olla koskaan oltu kentällä, jossa on enemmän kuin yksi kehä, ja täällä oli kolme! Marika oli juuri naapurikehässä ja sieltä kuului hyppää ja kapula lensi. Hetken päästä takana olevassa kehässä lensi metallikapula. Oli häiriöitä kerrakseen. Kyllä oli pitkät minuutit, huh! Pyry pysyi paikallaan kuin tatti, mutta pää kääntyili. Mutta kesti onneksi paineet.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen taluttimetta 7,5
Maahanmeno seuraamisen yht. 9
Luoksetulo 8,5
Seisominen seuraamisen yht. 8,5
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 8,5

Noihin kun olis lisätty kunnon perusasennot, niin ......
Ja Helin kanssa puhuttuani, tajusin, että ehkä tuo palkattomuus on se virettä verottava juttu kans. Ehtisköhän tässä treenata tuota palkattomuutta, seuraamista ja noi perusasennot, jos oliski menny vielä ALO-luokan kisaan, kun on jo kaks ykköstulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti