tiistai 13. elokuuta 2013

13.8.2013 Tottelemassa

TOTTELEMASSA

Pikasesti pyörähdin kotona ja Pyry autoon ja kentälle kuuntelemaan teematuntia juoksukontakteista. No ei, en todellakaan ajatellut Pyrylle juoksukontakteja. Ihan vaan koulutuksen takia kävin kuuntelemassa. Kehikkoa olenkin kauan sitten käyttänyt ylösmenokontakteihin, ja onhan sekin juoksukontakti. Nyttemmin ei ole tarvinnut pahemmin puuttua ylösmenoihin, enemmänkin alasmenoihin. Ja ne todellakin pysyy 2-on-2-off.

Sen jälkeen Saijan kanssa vähän tottisteltiin pk-kentällä. Musta ei ole Saijalle kyllä paljon apua, kun en tiedä noista ylemmistä luokista mitään, enkä niiden käskyttämisistä. Olin enemmänkin huvittava häiriö. Ja sitten jäin ihailemaan Saijan ja Voltin työskentelyä, varsinkin ruutua ja kaukoja. Miten ne takajalat voikaan olla niin paikallaan. Minäkin kokeilin kaukoja, muut liikkeet meni aika kivasti, mutta seisomisesta istumaan, ounou, siinä on tekemistä meille, takajalat liikkui. 

Seuraaminen oli vähän tuskaa, kun alusta oli sellanen kuoppainen perunapelto. Tuo seuraamisasento pitäis saada vielä vähän paremmaksi. Niin kauan, kun jaksan kehua, pää pysyy ja silmät tapittaa, mutta muuten tuppaa vaan katsomaan eteen. Kulkee kyllä oikeessa kohtaa. 

Nouto on samanlainen hakipa tuo läheltä tai kaukaa, ryysää kapulalle ja tuo kans vauhdilla takas. Okei, vauhti on plussaa, mutta pikkasen sais himmaa kapulalle. Takaakierto ei ole oikein purrut. Kait sitä vaan silti pitäis malttaa tehdä ihan läheltä kierrättämällä.

Ja sitten pitkästä aikaa hyppy. Hyppää kyllä, mutta jäi niin lähelle aitaa. Saija laittoi lätkän sinne kauemmaksi. Muutaman kerran palkattiin siitä, että hyppää kauemmaksi, kun käy lätkällä. Ja lopulta saatiin oikein onnistunut hyppy aikaseksi. 

Tuossa oli piirimestiksiin ALO-luokkaan vielä fiksaamista siis seuraamisessa ja hypyssä, ja nekin ihan ok jo tällaisenaan. Toko on oikeestaan tosi kivaa. Pikkuhiljaa me opitaan, yritys ainakin hyvä kymmenen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti