maanantai 12. elokuuta 2013

12.8.2013 Pää olkapää peppu polvet varpaat

PÄÄ OLKAPÄÄ PEPPU POLVET VARPAAT

Huomenna töihin, mutta tänään olin vielä lomalla ja sain Hyytiäisen Marin tsekkaamaan Pyrynkin Saijalla. Voltti oli toki pääasia, ja mulle olis riittäny, että kattoo vaan Pyryn varpaat, mutta kävi sitten koko koiran läpi. Kiitos molemmille.

Ja olihan se yksi ja sama varvas taas vähän jumissa ja siitä vähän heijastelee pikkupikkujumeja muualle mm. päähän. Kysyi, että onko ollut ohjattavissa. No miten sen nyt ottaa, menohalut on niin kovat, että en ole huomannut mitään merkittävää muutosta, vaan olen ajatellut kuuluvan vähän asiaan, että ei välillä ole ihan hanskassa tai mukana ohjauksessa. Ja siihenkin liittyy niin moni asia, ohjaajan osaamattomuus, ohjaajan hitaus...

Mutta ei mitään juurikaan sen kummempaa. Varvasta kannattaa tänään jo vähän "hieroo", että tajuan sitten sen eron, kun se ehkä taas jumiutuu. Eli kaikin puolin koira kunnossa. Kyllä on luojan lykky omistaa terve koira. 

Huvittavaa oli seurata Pyryä, kun Saijan kissat kulkivat vuorotellen siinä ympärillä ja Tikkari tais käydä nenääkin nuuhkasemassa. Silmät vaan pyörähteli, mutta hyvin pysyi paikallaan ja antoi kissojen olla. Asiaa tietysti helpottaa kissat, jotka on tottuneet koiriin. Mutta Pyryn puolelta taas yksi plussapiste.

Ja nyt pari päivää levätään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti