lauantai 31. elokuuta 2013

31.08.2013 Syysskabat

SYYSSKABAT

En syytä flunssaa, mutta ei se ainakaan auttanut asiaa, että päätä kivistää ja oli muutenkin vähän krapulafiilis. Ei tienny tärisikö kädet flunssasta vai jännityksestä. Ehkä tuo Pyrykin sen aisti ja pisti tuulemaan, oli vähän vallaton, ja meni kovaa. Muurinpalikat pysyi ja yks rima vaan tais tippuu, mut sen sijaan päivän juttu olikin tänään ohimenot. Meni ainakin ohi A:n, keinun ja kepit. 

A-radalla (Luomalan) oli kolme suoraa putkee. Huh. Olis pitäny tehdä putkijarruja, mut ei kerenny/tajunnu/osannu. Lisäksi oli vaikea kulma esim. puomille. Siihen mulla oli pari vaihtoehtoa, jotka vesitty siihen kun Pyry teki lentokeinun ja läks lapasesta. Kenties taas kerran unohdin sanoa "KEINUkiipee". Ihan kiva, mutta ykkösille haastava rata. Ja me siis saatiin siitä hylly. 

B-rata (Muotkan) oli tosi helppo juoksurata, ei ainakaan voinu unohtaa miten rata menee. Ja tiedostin kyllä, että putkesta saattaa tulla kovaa kepeille, mutta ajattelin, että riittää, kun itse lähes pysähdyn ja jään jälkeen. Mut nähtävästi tänään tultiin niin kovaa, et hei vaan. Ja se keinulle vienti mua eniten jännitti. Lähinnä pelkäsin, että hakeutuu taas A:lle kuten ekalla kierroksella, ja lähestymiskulma myös oli vähän vino. Mutta että meni kokonaan taas ohi...voi voi. Nyt yritin ottaa kunnon kontaktit, koska ulkona taas varasteli.

Onneksi sain nakitettua Jonnan siskon videoimaan (kiitos!), niin onneksi se ei näyttänyt ihan niin pahalta kuin tuntui. 

HauOpen20130831PyryA

HauOpen20130831PyryB

HauOpen=Syysskabat

3 kommenttia: